Vacature: ProcesondersteunerZorg- en Veiligheidshuis Drenthe (ZVHD) is een samenwerkingsverband tussen de 12 Drentse gemeenten en straf- en zorgpartners.


ZVHD voert de procesregie bij casuïstiek waarbij sprake is van problemen op meerdere leefgebieden die ook de veiligheid buitensporig aantasten. Het kan bijvoorbeeld gaan om geweld, overlast, misbruik of criminele activiteiten. Er wordt samen met de direct betrokken professionals een plan van aanpak gemaakt, met als doel de onveiligheid te verminderen. De procesregisseur bewaakt de uitvoering van de afspraken en zoekt naar vooruitgang als het proces stagneert. De procesondersteuner ondersteunt in alle fasen van dit proces.


Daarnaast kan ZVHD advies geven aan andere netwerken en organisaties over casuïstiek waar de verbinding zorg en veiligheid speelt.

ZVHD is per direct op zoek naar een:

Procesondersteuner
(32 uur per week)

De procesondersteuner werkt nauw samen met de procesregisseur en voert onder andere de volgende taken uit:

  • Je screent de aanmeldingen, expliciteert de vraag en bepaalt samen met de aanmelder en de procesregisseur welke aanvullende informatie nodig is;
  • je vraagt informatie uit bij de netwerkpartners;
  • je houdt het overzicht op alle informatie, analyseert en structureert deze en bijzonderheden breng je actief onder de aandacht bij de procesregisseur.
  • je verwerkt de informatie in het registratiesysteem;
  • je plant overleggen;
  • je zorgt voor kwalitatief goede verslaglegging;
  • je bewaakt samen met de procesregisseur de afspraken die tijdens overleggen zijn gemaakt;
  • waar nodig lever je een bijdrage aan het verbeteren van interne processen.


Welke competenties breng je mee?


Je bent dienstverlenend ingesteld en goed in het ordenen en gestructureerd verwerken van informatie en gegevens. Je bent in staat om onder (tijds)druk goed werk af te leveren en je past je gemakkelijk aan wanneer de situatie daarom vraagt. Tegelijk houd je je eigen grenzen in de gaten en durf je om hulp te vragen indien nodig.


Organisatorisch ben je sterk en schrik je niet terug van het op korte termijn plannen van een overleg tussen professionals met drukke agenda’s uit verschillende organisaties. Je kunt helder en duidelijk communiceren en je maakt gemakkelijk contact. Daardoor ben je in staat om vanuit samenwerking mensen mee te krijgen, contacten te leggen en daarmee een netwerk op te bouwen.


Kortom; je bent gericht op samenwerking én op het zien wat anderen nodig hebben om bij te kunnen dragen aan resultaat.

Daarnaast beschik je over:


• MBO4/HBO-diploma/HBO werk- en denkniveau
• Juridische kennis
• Affiniteit met onze doelgroep
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
• Rijbewijs B en een auto


Wat bieden wij?

Je gaat deel uit maken van een gezellig en dynamisch team waarin voldoende ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling. Een salaris van minimaal € 2581 en maximaal € 3732 per maand (functieschaal 8) bij een werkweek van 36 uur. Met daarnaast aantrekkelijke secundaire voorwaarden o.a. een Individueel Keuze Budget van 17,05% van het jaarsalaris.

Een contract op basis van detachering vanuit een vast dienstverband is mogelijk. Werkdagen en tijden in overleg.


Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op via 088-246 0 264.

Wil je solliciteren?

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring en motivatie! Laat dat bij je sollicitatie dan ook goed zien in je brief en CV. Je kunt uiterlijk tot en met 2 februari 2023 12:00 uur je brief en je CV mailen naar rianne.folkerts@zvhd.nl.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 8 februari 2023 en vrijdagochtend 10 februari in Assen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.