Vacature: TeamondersteunerHier ga je werken

Zorg- en Veiligheidshuis Drenthe (ZVHD) is een samenwerkingsverband tussen de 12 Drentse gemeenten, justitiële organisaties en zorgpartijen.

ZVHD voert de procesregie bij casuïstiek waarbij sprake is van problemen op meerdere leefgebieden die ook de veiligheid buitensporig aantasten. Het kan bijvoorbeeld gaan om geweld, overlast, misbruik of criminele activiteiten. Er wordt samen met de direct betrokken professionals een plan van aanpak gemaakt, met als doel de onveiligheid te verminderen

Wij zijn op zoek naar een

Teamondersteuner

(24- 32 uur per week verdeeld over vier dagen)

Als teamondersteuner ben je van alle markten thuis. Je ondersteunt het team bij het plannen van afspraken, het voorbereiden en notuleren van (team)vergaderingen, verwerken van gegevens in en uit registratiesystemen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de overige administratieve en praktische processen. Je werkt nauw samen met de procesondersteuners, procesregisseurs, coördinator nazorg (ex-) gedetineerden en de managementassistente.

Wat de functie bijzonder maakt, is dat je enerzijds werkt in een team en anderzijds onderdeel uit- maakt van een groot netwerk waardoor er veel afwisseling is. Het werk is elke dag anders. Je moet het dus leuk vinden om veel te schakelen in werkzaamheden.

Dit neem je mee

Je bent een ondersteunende duizendpoot met minimaal MBO werk- en denkniveau. Je beschikt over drie jaar relevante werkervaring op het gebied van administratieve en secretariële ondersteuning. Je hebt goede schriftelijke vaardigheden en daarnaast staan dienstverlening en zorgvuldigheid hoog op jouw agenda. Een zorgvuldige verwerking van vertrouwelijke informatie is bij jou in goede handen.

Organisatorisch ben je sterk. Je schrikt er bijvoorbeeld niet voor terug om in korte tijd een overleg te plannen tussen professionals met drukke agenda’s uit verschillende organisaties. Daarnaast ben je in staat je eigen werk te organiseren en de voortgang daarvan te bewaken.

Je kan goed overweg met programma’s als Teams, Word en Excel. Je bent in staat je snel systemen (bijvoorbeeld ons registratiesysteem) eigen te maken.

Dit bieden wij je

Je wordt onderdeel van een team waar gezelligheid, humor en hard werken hand in hand gaan. We bieden een uitdagende en boeiende functie in een prettige werkomgeving voor 24 tot 32 uur per week. Verder ontvang je de benodigde middelen zoals een laptop, telefoon en tweede beeldscherm om je werk zowel thuis als op kantoor uit te voeren. De aanstelling is eerst voor de periode van één jaar, met de mogelijkheid voor een vast dienstverband daarna. Je krijgt voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Deze functie is binnen ZVHD ingeschaald in schaal 6 CAR UWO met een minimum van 2226 euro en een maximum van 3289 euro bruto. Daar bovenop ontvang je het Individueel Keuze Budget (IKB) van 18,63 %. Werkdagen zijn maandag tot en met donderdag.

Informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over deze functie, dan kan je contact opnemen met Rianne Folkerts, manager van het Zorg- en Veiligheidshuis (06-31933855) of Manja Mulder, managementassistent (06-15463413).

Interesse

Ben jij de geschikte persoon voor deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar rianne.folkerts@zvhd.nl. Dit kan uiterlijk tot en met donderdag 4 januari 2024. Op maandagmiddag 15 januari staat de 1e ronde gesprekken gepland. Op dinsdagmiddag 23 januari staat de 2e ronde gesprekken gepland.